Friday, September 12, 2008

72

Stiti cum suna urmatoarea fraza la 6 dimineata, intr-o liniste mormantala, urmata de trosnetul usii rupte de berbec?

"DESCHIDE!!! POLITIA!!!!"











"Vine Politia
Si-mi ia toata marfa
Ascund dolarii si marcile
Sa nu-mi faca negre zilele"

(Verdikt - Vine Politia)

6 comments:

ogarafgan said...

fusasi la cei 20 de nedevelopati?
tare frate, cin'te introduse?
intrebare retorica

runbaby said...

that's horrible.

TreiBadica said...

da copii ce vina au sa fie treziti in miez de noapte cu urlete si reflectoare? Infractori inca dinainte de a vorbi sau a merge...

Against said...

@ogarafgan - chiar ca retorica intrebarea :)
@runbaby & treibadica - comparati voi trezitul la 6 dimineata cu usi rupte si mascati cu cersitul in fiecare zi si cu invatarea singurului sistem care "merge". Eu zic ca merita un trezit cu noaptea in cap fata de o viata de cersit. "Capul" familei se jura pe toti sfintii ca sunt oameni cinstiti si ca lucreaza si etc, cu lacrimi in ochi si tot circul. Eu l-am crezut si m-am simtit prost. Pana au inceput mascatii sa scoata sabiile, cutitele si topoarele din diverse ascunzatori; atunci mi-a trecut mila si m-am simtit iarasi prost. De data asta la propriu, pentru ca i-am crezut.

runbaby said...

Nu stiu, Razvan, pur si simplu mi se pare inuman. Tot intratul asta cu urlete, mascati si presa care face poze. It's not ok. Sigur se pot face si altfel lucrurile astea.

Against said...

Sunt sigur ca se pot face si altfel (mai bine), insa nu vad pe nimeni sa o faca. Asa ca prefer sa ii sperie Politia o dimineata, decat sa fie folositi ca obiect al muncii de catre parinti. Raman cu speranta ca e un rau necesar acum pentru un (mai) bine viitor. Un banut la semafor nu dau, oricum.