Thursday, January 24, 2008

43

Azi e Ziua Unirii. Se implinesc 149 de ani de la ea. Nu 159, cum zise Baselu, ametit de importanta momentului. Tariceanu se trezi si el cu gura plina: "pentru a fi aproape de nevoile cetatenilor, este nevoie de solidaritate intre oamenii politici". Geaoana nu zise nimic ca nu a prins loc la tribuna si oricum nu-l baga nimeni in seama. Momentul cu adevarat comic vine dup-aia cind, atentie deci! de Ziua Unirii, la Hora Unirii, s-au facut asa:

1. Una bucata Hora Unirii galben-albastru de PNL
2. Una bucata Hora Unirii rosu-roze de PSD
3. Una mini bucata Hora portocalie a lu Baselu, surprins in populus captivus (pardon, baie de multime), undeva pe linga horelele alelate.

Daca eram strain rideam pina lesinam si ma intindeam pe jos, ma lua salvarea, imi dadeau cu aer in plamini si cind ma trezeam rideam iar de cretinii care ne conduc si de poporul atit de prost ca-i lasa sa o faca. Da-s roman, asa ca string din dinti si ma uit cu ochii ficsi la listele ce vor sa vina si ma intreb cu disperare pe cine dracu votez ca sa scap (si) de astia.

Idiotilor, d-aia ii zice Hora Unirii, ati scapat subiectul adunarii din pahar, purtati de importanta discursurilor voastre de doi lei, pe care nu le mai asculta nimeni. Sper ca pina la alegeri sa va bagati la puscarie unii pe altii.

Pina atunci:

"V-as coase la gura cu sfoara
Vreau sa va doara
Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
Vreau sa va doara
Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
Iubiti-ne cum iubiti parfumurile tari cand va numim
Tarfe politice, calai si mercenari"

(Parazitii - Vreau sa va doara)

No comments: