Monday, December 3, 2007

37

Bradu' de craciun a reusit sa arate, pe linga spectacolul de artificii, si spectacolul prostiei, al prostiei si, nu in ultimul rind, al prostiei romanesti. "Smecherii" s-au inghesuit ca vitele incercand sa ajunga "mai in fata", orice ar fi insemnat asta, indiferent de citor oameni ar fi trebuit sa le sparga meclele, sa le dea coate, genunchi in burta samd. Babele s-au folosit de plase, mosii de bastoane, adultii de toate membrele in capacitate. "In fata" era terra promesa. Varianta optimizata a acestui model de cretinozaur e cel care isi tiraste si copiii dupa el, preferabil de varste cit mai mici, pentru a urla apoi ca dementul ca i-a pierdut. No shit.












9 comments:

monsoux said...

genial post. Am fost si eu... peste drum, pentru ca ma aflam in zona. Copii n-am pierdut, pentru ca n-aveam. Trebuie sa ma gandesc la o metoda eficienta de boicotare.

Against said...

Principala metoda cred ca ar fi sa le spunem ca nu se da nimic pe gratis. La brad promoterii cu baloane au fost aproape linsati cind au scos "materialul". S-au rupt garduri, s-a sarit pe masini, s-au batut; repet, pentru niste baloane roz. Sper ca data viitoare sa incerce cu kkt, desi cred ca ar fi unii sa se bage, ca doar e gratis.

Alexandra said...

ie tare frumuase pozili! ;;) tuate.

ce ma bucur ca al nostru coleg Vanghe a participat, ca daca veneam, acum eram linsata si cu nercii tandari, in cel mai bun caz. O bere la salvator :D

Anonymous said...

sa nu uitam, va rog, despre instinctele ucigase ale parintilor romani.
se iau copii mici, max 4-5 ani, se trec peste garduri in zone prin care trec cabluri electrice sub tensiune si apoi ii incurajam sa se joace cu ele. poate, poate.
nu incerca ei mai bine cu otrava acasa la ei?
si inca ceva: semnificatia gardului, in acceptiunea acestui popor de atleti, este "loc de sarit" / "de daramat" / "de trecut prin"..

mai e mult pana departe.

monsoux said...

Internetul, the most wonderous place! Iac-asa pot sa stau eu in casa, la adapost de omenire :) Bine, poate ma duc intr-o seara pe deal la Mitropolie sa copiez pozele Againstului :) Fara artificii!

Anonymous said...

Frumoase pozele vazute de departe, si mai frumoasa atmosfera vazuta de pe terasa blocului - nu tu aglomeratie, nu te calcatura in picioare sau batai cu sacose - vorba cuiva copii nu am pierdut - doar am stat cu un ceai fierbinte in mana si am urmarit spectacolul...

Anonymous said...

foarte tari pozele. bravo

Roxana said...

hey.... dupa 3 decembrie nu s-a mai intamplat nimic??? Se asterne praful:-S

Anonymous said...

baiatule noexifpunct se vede treaba ca ne-a cam traumatizat povestea cu bradu'. au trecut niste vreme de atuci poate mai scrie si noi ceva.